به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر امروز در دیدار طلاب آذربایجان غربی که درسالن جلسات دفتر مدیر حوزه های علمیه درقم برگزارشد، با بیان اینکه اگرطلبه ای با مقام معظم رهبری، انقلاب و نظام بیگانه باشد و به مسایل کاری نداشته باشد، طلبهای نیست که به امام زمان(عج) و رسولالله(ص) اعتقاد دارد اظهار داشت: امروز همه باید در صحنه باشیم؛ چرا که رهبر ما در دنیا در مقابل استکبار ایستاده است.
مدیر حوزه های علمیه با اشاره به انعقاد توافقنامه ژنو و اظهارات نسنجیده برخی مقامات آمریکایی گفت: دشمنان با استفاده از این فرصت به دنبال عربده کشی هستند؛ آنها این میدان را اشتباه گرفتهاند و فکر میکنند ملت ایران از فضای مقاومت و ایستادگی بیرون آمده است و هر چه دلشان میخواهد میگویند.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور تاکید کرد: دشمنان باید منتظر بمانند تا کلام رسای رهبری را بشنوند تا در آینده اینگونه با ملت ایران سخن نگویند.
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان با بیان این که حضور طلاب و اساتید فاضل،افق روشنی در مدارس علمیه آذربایجان غربی نوید می دهد تصریح کرد: امروز اگر تمام وقت خود را صرف تلاش کنیم همچنان دچار کم کاری شده ایم.
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور با طرح این سوال که چرا طلبه شده ایم، گفت: طلبگی جای این سخن عامیانه نیست که بگوییم «برویم تا ببینیم چی می شود» چرا که در حوزه های علمیه باید با عزم راسخ آماده خدمت به دین باشیم.
آیت الله حسینی بوشهری افزود: طلبگی رسالت بسیار سنگین و بزرگی است که اگر از عهده آن بر نیاییم، پیامدهای سنگینی برای دین خواهد داشت.
معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به مسئولیت سنگین روحانیت، ادامه داد: نگاه جامعه، مردم و بازار به روحانیت، مسئولیت ما را بیش از گذشته سنگین می کند چرا که از ما انتظار دارند در مسیر پیامبراکرم(ص) حرکت کنیم.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این که تعابیر پیامبر اکرم(ص) وظایف روحانیت را سنگین کرده است و باید ارزش خود را بدانیم، گفت: ما امروز طلبه شده ایم چرا که خداوند و نبی مکرم اسلام این امر را تشویق و ائمه معصومین(ع) تکریم کرده اند.
* تمام نگاه ها معطوف به حوزه های علمیه است
آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه علما را باید احیاگر مکتب اهل بیت(ع) دانست، ابراز داشت: در عصر غیبت که مردم از حضور امام زمان(عج) در ظاهر محروم هستند، تمام انتظارها و توقعات معطوف به حوزه های علمیه است.
وی با تاکید بر لزوم پرهیز طلاب از برخی رفتارهای نامناسبی که در شان روحانیت نیست، اظهار داشت: برخی افراد رفتاری نشان می دهند که هیچ شباهتی به پیامبراکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) ندارد.
*چگونه یک طلبه مورد عاق امام زمان(عج) قرار می گیرد؟
مدیر حوزه های علمیه با بیان این که اگر به علوم دین، رفتارهای خود، درس خواندن و اخلاق بی توجهی کنیم مورد عاق امام زمان(عج) قرار می گیریم، تصریح کرد: اگر در جامعه مشاهده کردیم که هیچ تاثیرگذاری نداریم، باید به درون خود بنگریم تا متوجه شویم خدا روی ما حسابی باز نکرده است.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه یکی از مهم ترین گام های طلبگی را مراقبت از زبان دانست و گفت: بسیاری از گناهان از زبان ناشی و جاری می شود به همین دلیل باید از گفتن سخنان بی دلیل که گاهی موجب غیبت، تهمت و دروغگویی می شود، پرهیز کرد.
وی با تاکید بر اینکه شرایط تاثیرگذاری و ایفای نقش طلاب امروز با روزهای نخست انقلاب متفاوت است، خطاب به طلاب آذربایجانی ابراز داشت: موقعیت استان شما خاص است؛ چرا که موارد تهدیدکننده اعتقادات مردم در این خطه با گذشته بسیار متفاوت است.
امام جمعه قم با بیان این که قطعا از نگرانی های پیرامون فعالیت ها و برنامه ریزی ها برخی گروه ها در استان خود بی خبر نیستید، گفت: باید خود را از لحاظ آمادگی و تسلط به مسائل روز و نقش آفرینی در جامعه تقویت کنید.
مدیر حوزه های علمیه با تاکید بر اینکه باید سعی کنیم دین خدا را آن گونه که می باشد، دریافت کرده و بر اساس آن عمل کنیم، خاطرنشان کرد: اگر طلبه ای، از روزهای نخست دوران طلبگی دچار انحراف فکری شود، آثار منفی وی بیشتر از برکاتش خواهد بود.
انتهای پیام/